Author Topic: web server problems  (Read 1245 times)

RyanL

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: web server problems
« Reply #15 on: May 23, 2017, 01:48:33 PM »
Getting Cloudflare rate limiting error 1015 today.

We are working on dealing with some spam traffic. I just increased the threshold so you shouldn't see errors unless you are hitting >30/pages per minute. Let me know if you continue to have issues.

fliphusker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 464
    • View Profile
    • Email
Re: web server problems
« Reply #16 on: May 23, 2017, 10:44:19 PM »
Come on now, I may not say much useful, but I am definitely not spam!!!! :)
Getting Cloudflare rate limiting error 1015 today.

We are working on dealing with some spam traffic. I just increased the threshold so you shouldn't see errors unless you are hitting >30/pages per minute. Let me know if you continue to have issues.

Osito

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: web server problems
« Reply #17 on: May 24, 2017, 09:36:03 PM »
Getting Cloudflare rate limiting error 1015 today.

I got that cloudflare limiting error all day yesterday it goes on to say that you were banned by forum lend academy.

Had to switch to tap talk in order to get in and then it seemed to work fine after that and today

That 1015 said something about spam robot and  captcha. 

Quote
Come on now, I may not say much useful, but I am definitely not spam!!!! :)
Quote from: RyanL on May 23, 2017, 01:48:33 PM
Quote from: dr.everett on May 23, 2017, 01:32:17 PM
Getting Cloudflare rate limiting error 1015 today.

We are working on dealing with some spam traffic. I just increased the threshold so you shouldn't see errors unless you are hitting >30/pages per minute. Let me know if you continue to have issues.


Idk just glad i was able to get back on site again and would have to agree
« Last Edit: May 24, 2017, 09:42:55 PM by Osito »

dr.everett

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 163
    • View Profile
Re: web server problems
« Reply #18 on: July 16, 2017, 01:24:14 PM »
Seems the web server problems are back- got several "Page cannot be displayed" errors just now along with extremely long load times once it did load. For the record all other internet activities on my end were working fine.