Author Topic: LendingClub.com redirecting me to other sites  (Read 4443 times)

simon389

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
LendingClub.com redirecting me to other sites
« on: May 25, 2012, 07:27:01 AM »
Hi there. I had an interesting problem this morning and I wanted to see if anybody else was having this. When I went to LendingClub.com this morning, it redirected me to a different site (Rondavu.com) on all my chrome, IE, and firefox browsers. It did this last night too. I cleared chrome cookies and now its working fine, but I'm wondering if anybody else has had this problem.

-Simon

Peter

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 756
    • View Profile
    • Lend Academy
    • Email
Re: LendingClub.com redirecting me to other sites
« Reply #1 on: May 28, 2012, 01:26:11 AM »
Simon,

Well that is weird. I haven't heard that from anyone. However, I did a quick Google search for this and came up with this cryptic exchange on Twitter:
https://twitter.com/nfriedly/status/169936911580934144

I have no idea how or why this was happening but it looks like you were not the only person who had this problem.

Peter
Publisher of the Lend Academy blog

See my returns here: http://www.lendacademy.com/returns

simon389

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: LendingClub.com redirecting me to other sites
« Reply #2 on: May 30, 2012, 01:45:28 PM »
It was giving me a "Certificate Redirect" error message. I cleared the Google Chrome cache and it worked again.

Today I got another "Certificate does not match the redirect" error, this time to "*.google.com". Cleared cache, works again.

Peter

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 756
    • View Profile
    • Lend Academy
    • Email
Re: LendingClub.com redirecting me to other sites
« Reply #3 on: May 30, 2012, 07:54:00 PM »
It was giving me a "Certificate Redirect" error message. I cleared the Google Chrome cache and it worked again.

Today I got another "Certificate does not match the redirect" error, this time to "*.google.com". Cleared cache, works again.

So this was always on LendingClub.com? You are not getting this on any other sites? I am using Chrome and haven't seen anything like that. Strange.
Publisher of the Lend Academy blog

See my returns here: http://www.lendacademy.com/returns